KHN Amsterdam organiseert trainingen, cursussen en workshops op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Amsterdam. Bekijk het cursusaanbod en meld je direct aan. Voor meer informatie of voor een incompanytraining mail naar khncursussen@khn.nl.

Tevens biedt KHN Amsterdam in samenwerking met SVH een groot aantal gratis e-learnings aan. Bekijk hier het aanbod.

2 juni - Workshop/training Hygiënecode

Veel nieuwe werknemers in je keuken? Dan is dit de kans om ze bij te spijkeren op de werkwijze hoe je moet werken met de Hygiëne code. De inspectiediensten zijn weer volop actief. Voorkom een boete en leer in drie uur hoe je regels uit de Hygiënecode toepast.

Je wil op een verantwoorde en veilige manier omgaan met eet- en drinkwaren. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca. De Nederlandse Voedsel Waren Autoriteit (NVWA) controleert regelmatig in de horecabedrijven in Amsterdam of de regels juist worden toegepast.

Aan het einde van de workshop:

 • Ben je op de hoogte van de HACCP-eisen.
 • Welke stappen je in jouw bedrijf moet ondernemen om voedselveilig te werken.
 • Weet je hoe je de belangrijkste theorie kunt toepassen in de praktijk, je leert onder andere hoe je de formulieren moet invullen en controles moet uitvoeren.

Meer informatie en aanmelden

21 juni Gratis overvalpreventietraining voor de horeca

Een overval kan zeer verstrekkende gevolgen hebben, zowel fysiek als geestelijk. Het is daarom belangrijk om het risico op een overval te beperken, goed voorbereid te zijn en te weten wat je wel en wat niet moet doen tijdens een overval. Inhoud van de training
In de horeca is er een meer dan gemiddelde kans dat je in je werk te maken krijgt met een overval. Weet jij hoe je moet reageren bij een overval? Kun jij effectief handelen met jouw eigen veiligheid en die van anderen voor ogen? Wil je werken aan je zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid? Volg dan deze korte en intensieve training.

Aan het einde van de training kun je:

 • In grote lijnen uitleggen hoe het angstsysteem werkt.
 • Jouw eigen angst herkennen en beheersen.
 • Agressief gedrag herkennen en reduceren.
 • Verbaal en non-verbaal communiceren onder druk.
 • Volgens het geldende overvalprotocol werken.
 • De belangrijkste fysieke kenmerken van een overvaller (onopvallend) opnemen

Meer informatie een aanmelden

27 juni - Gratis training Omgaan met ongewenst gedrag en agressie

In de horeca kun je te maken krijgen met weerstand en agressief gedrag van gasten. Bijvoorbeeld gasten die eisen stellen of gasten die de instructies van jouw medewerkers niet opvolgen. In deze training leren jij en jouw medewerkers adequaat te reageren bij dit soort vervelende situaties. Zo bouw je aan jouw zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid.

Aan het einde van de training kunnen jouw medewerkers:

 • In grote lijnen uitleggen hoe ons angstsysteem werkt.
 • Hun eigen angst herkennen en beheersen.
 • Agressief gedrag herkennen en reduceren.
 • Verbaal en non-verbaal communiceren onder druk.

Meer informatie en aanmelden

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens