Op woensdag 6 april heeft het bestuur van KHN Purmerend - Beemster vergaderd bij Brasa Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Let op! Ontheffingen aanvragen!

Deze week viel er een brief om de mat van gemeente Purmerend met enkele belangrijke wijzigingen voor gemeentelijke horecaregels en hulpmiddelen voor verantwoord verstrekken van alcohol. Je moet bijvoorbeeld een ontheffing sluitingsuur aanvragen wanneer je na 01.00 uur nog open wilt blijven. Daarnaast moeten de ondernemers in de Beemster een exploitatievergunning aanvragen. Dit en meer vind je in deze brief.

KHN | Horeca-inspiratietour naar Deventer op 16 mei

Ga mee en geef je nu op via purmerend@khn.nl. Kosten zijn € 99,- per persoon, als de bus vol is, is-ie vol. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Lees hier meer.

Gastvrij Waterland 2 november

Op 11 april zou Gastvrij Waterland plaatsvinden. Dit is verzet naar 2 november, zodat er meer scholieren aanwezig kunnen zijn. Houd de website in de gaten.

Plan arbeidskrachten WerkgeversServicepunt

Gemeente Purmerend heeft voorgesteld om een plan te bedenken om de vraag van de horeca en het aanbod vanuit het WerkgeversServicepunt rondom arbeidskrachten aan elkaar te koppelen. Graag vernemen we of er ondernemers zijn die er voor open staan dit op te pakken. Aanmelden kan via purmerend@khn.nl

Wanneer kan ik Oekrainers aan het werk zetten? Lees hier meer.

Het laatste nieuws rondom corona vind je hier:

Volgende bestuursvergadering

De volgende vergadering is de bestuursvergadering op 11 mei. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via purmerend@khn.nl.

Website KHN Purmerend-Beemster: http://www.khn.nl/purmerend

Facebook KHN Purmerend - Beemster

Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens