In april bieden wij opnieuw diverse trainingen aan in de regio. Voor meer informatie en inschrijvingen, neem een kijkje op onze cursuspagina!

KHN Regio Zuid-Holland organiseert een aantal trainingen en cursussen met uiteenlopende (actuele) onderwerpen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Zuid-Holland. Zie hiervoor onderstaande trainingen.

Staat jouw training er nog niet tussen of komt de cursusdatum niet uit? Kijk dan even op de cursuspagina van regio Zuid-Holland.

2-daagse training Professioneel leidinggeven - 8 en 9 april 2024

Mensen aansturen, een team leiden en met de horeca drukte omgaan. Luisteren je medewerkers wel naar je? Zijn ze gemotiveerd en betrokken? Werkt het team zoals jij dat wilt? Weet je hoe je het beste uit je collega’s haalt? Een professionele leidinggevende maakt goed gebruik van zijn mensenkennis en zelfkennis, zodat hij op een heel natuurlijke manier de leiding neemt. Of nóg beter: de leiding krijgt. Ben je al chef, maar wil je ook weten hoe je een goede baas wordt? Dan is deze training geknipt voor jou.

In deze training wordt de basiskennis behandeld die nodig is om mensen aan te sturen, een team te leiden en met de horeca-drukte om te gaan. Professioneel Leidinggeven in de horeca is een vak apart.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Bhv-training - 22 april 2024

Heb je personeel in dienst? Dan ben je volgens de Arbowet verplicht tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV-er) binnen jouw bedrijf aanwezig te hebben. Bij incidenten of calamiteiten komen de bedrijfshulpverleners direct in actie. Ze verlenen Eerste Hulp bij ongevallen, bestrijden een beginnende brand of ze ontruimen het gebouw of terrein. Waar dit nodig is alarmeren ze brandweer, politie en/of ambulance.

Het BHV certificaat heeft een geldigheidsduur van één jaar. Jaarlijks ontvang je digitaal een herinnering in verband het inplannen van BHV herhalingslessen, hierdoor behoudt het certificaat zijn geldigheid en de cursist de kennis die is opgedaan tijdens de cursus.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

3-daagse opleiding Leermeester - 30 april, 21 mei en 11 juni 2024

Een driedaagse training (inclusief examen) voor aanstormend leermeester talent. In deze training leert de deelnemer hoe je een leerling begeleid, motiveert, hoe je een duidelijke instructie geeft en hoe je omgaat met verschillende leerlingen. Op dag 1 en 2 wordt de deelnemer klaargestoomd voor het examen dat zal plaatsvinden op dag 3.

De training is bedoeld voor:

  • Bedrijven die een erkend leerbedrijf zijn of willen worden.
  • Leidinggevenden, managers en bedrijfsleiders in de horeca (hier vallen ook catering en instellingskeukens onder).
  • Medewerkers in de horeca die klaar zijn voor meer verantwoordelijkheid.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens