Wil jij een erkend leerbedrijf zijn of worden? Of ben jij klaar voor meer verantwoordelijkheid? Schrijf je dan snel in voor deze 3-daagse opleiding!

SBB erkende leermeester diploma

Als je erkend leerbedrijf wilt worden, dan moeten één of meerdere medewerkers die de leerling gaan begeleiden, de leermeestertraining volgen. Bij Leermeester.nu ben je hiervoor aan het juiste adres. Als leermeester word je na het behalen van jouw diploma aangemeld bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en het bedrijf waar jij werkt kan dan de erkenning aanvragen waarvoor het horecabedrijf BBL mbo leerlingen wil opleiden.

Waarom een leermeester training volgen bij Leermeester.nu?

Met onze laatste update van de training zijn wij wederom het meest vooruitstrevend op het gebied van Leermeester trainingen. Met de totaal vernieuwde online leeromgeving plus een interactieve training zorgen wij ervoor dat jij als leermeester op een kwalitatief hoogwaardige manier BBL mbo leerlingen kan begeleiden. Je leert bij ons wat je moet leren en daarnaast krijg je echt tools hoe om te gaan met de leerling van nu. Hoe ga je om met de generatie Millenials, motiveren van jonge mensen, boeien en binden van medewerkers: bij Leermeester.nu leer je het.

Hoe ziet de training eruit?

Dag 1: 09.30 tot 13.00 uur
– Kennismaking
– Uitleg e-learning
– Werving & Selectie
– Opstellen van leerlingprofiel & inwerkprogramma
– Doornemen Portfolio + opdrachten
– Uitleg dag 2

Dag 2: 09.30 tot 17.00 uur
– Begeleiden van jongeren
– Omgaan met verschillende personen en situaties
– Feedback geven
– Doornemen portfolio opdrachten
– Uitleg SBB
– Lunch
– Oefenen voor het praktijk examen

Dag 3: Examen: 09.30 tot 13.00
Deze dag start met het inleveren van een kopie van je legitimatie en het checken van gegevens bij de examinator. Het examen (niet SVH-erkend) bestaat uit drie onderdelen.

  1. Inleveren van het portfolio
  2. Het theorie examen: dit schriftelijke examen bestaat uit 30 vragen over de stof die je hebt geleerd. Hier heb je een uur de tijd voor.
  3. Het praktijkexamen: Het praktijkexamen is een rollenspel waarbij je (op de tijdens de training geleerde manier) een leerling een instructie geeft en een beoordelingsgesprek houdt. Je wordt in groepjes gedeeld en om beurten leg je het praktijkexamen af. Wanneer iedereen klaar is, krijg je van dit onderdeel meteen de uitslag. Wanneer je uiteindelijk voor alle drie de onderdelen bent geslaagd, krijg je het Leermeesterdiploma thuis gestuurd.

Cursusdata: 4 en 25 maart en 15 april 2024.
Hoeveel deelnemers doen er mee? Tussen de 6-16 deelnemers.
Aanvullend lesmateriaal: E-learning (inclusief 1-jarige licentie).
Toelatingseisen: Voldoende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist.

Cursuslocatie
Horeca Academie
Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ Den Haag
Parkeermogelijkheden

Kosten en betaling
Leden € 940
Niet leden € 1040

Prijzen zijn per persoon en exclusief BTW. Inclusief examen (en diploma), trainingsmateriaal, lunches (dag 2), koffie en thee. Er zijn geen bijkomende kosten. Eventuele kosten voor een overnachting vallen buiten de training en zijn voor eigen rekening. Leden ontvangen na afloop van de cursus een factuur. Niet-leden wordt gevraagd direct af te rekenen bij aanmelding via de betaallink in het aanmeldformulier.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.

Afmelden
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze voorwaarden.

Cursuspagina KHN regio Zuid-Holland

Staat jouw training er nog niet tussen? Houd de cursuspagina van KHN regio Zuid-Holland in de gaten, want we voegen snel weer nieuwe trainingen toe. Neem bij vragen gerust contact met ons op via khncursussen@khn.nl.

We zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens