Medewerker Ledenwerving

Ben je een enthousiaste persoonlijkheid die graag het initiatief neemt? Beschik je over een flinke portie doorzettingsvermogen en lijkt het je leuk om steeds meer ondernemers uit de horecabranche lid te maken van KHN. Reageer dan snel!

Wat ga je doen?

Als Medewerker ledenwerving ben je verantwoordelijk voor het inschrijven van nieuwe leden. Samen met jouw collega bel je namens Koninklijke Horeca Nederland naar ondernemers die actief zijn in de horecabranche. Je probeert ondernemers te overtuigen van de toegevoegde waarde van KHN en de voordelen van het lidmaatschap. Je schrijft hen direct in of verwijst hen door naar een regiomanager voor een aanvullend bezoek. Tevens verwerk je je acties in onze database.

Door jouw expertise en kennis weet je het maximale uit je gesprekken te halen. Je onderzoekt en analyseert de kansen en mogelijkheden in de markt om je scoringskans te maximaliseren. Tevens denk je mee met het opzetten van resultaatgerichte campagnes en voer je deze uit. Een goede kennis van het product en dienstenaanbod van KHN is een must. De afdeling ledenwerving werkt nauw samen met de regiomanagers in het veld en de andere collega’s die met (potentiele) leden in contact staan. Samen met het team realiseer je eigen ledenaantal doelstelling en de doelstellig van het team.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde MBO+ opleiding
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Kennis van internet en digitale media
  • Stressbestendig en flexibel
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met het pakket MS-office is een vereiste.
  • Aantoonbare affiniteit en kennis van de ontwikkelingen in de horecabranche
  • Teamplayer

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een prettige hybride werkomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. KHN is een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen: je bepaalt je eigen route. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden. Lees hier meer informatie over KHN.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel, aarzel dan niet en neem contact met ons op. We ontvangen je cv met motivatie graag per mail via j.vankleef@khn.nl. Je hoort dan snel van ons! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Harriette Lam-Donatz, Hoofd Ledenservice via 06 51 17 46 93.