Landgoed Zonheuvel in Doorn is klant geworden van All-Right Security. Een mooie match als we het verhaal van facilitair manager van Zonheuvel, Itje Verhagen horen. Die is zeer te spreken over de diensten van het beveiligingsbedrijf. “Dit is de eerste keer dat ik na afloop van de diensten van een bedrijf een taart heb opgestuurd.”

Echt van de service

Verhagen vertelt dat ze All-Right Security tegenkwamen via KHN. “Na een kort gesprek waren we er eigenlijk al over uit dat dit hem ging worden. We hebben een afspraak gemaakt zodat het bedrijf bij Landgoed Zonheuvel kon komen kijken. Vanuit die afspraak werd gekeken wat we al hadden, wat onze behoefte was, waarom we eigenlijk camera’s hebben en of we met het uitgangspunt dat wij hadden meer of misschien juist wel minder nodig zouden hebben.”

“Die adviesgesprekken gingen zo ontzettend leuk”, vervolgt ze. “De mensen waren écht van de service. Zo hebben ze ook goed uitgelegd wat de verschillen zijn tussen de type camera’s en wat dit in prijsverschil weergaf. Hierdoor konden we een goede balans maken met zowel het gebruik van duurdere camera’s als met doorsnee camera’s. Dat scheelde ons weer heel veel geld. Zij willen duidelijk het beste voor hun klanten, niet per se datgene wat het meeste geld oplevert. Dit is écht advies en maatwerk, wat je als klant als erg prettig ervaart. Wij hebben bij de deal ook niet zozeer gekeken naar het prijsvoordeel van KHN, maar wel of het ging om marktconforme prijzen. Dat was het geval en we hadden natuurlijk het voordeel van KHN-leden wat het nog aantrekkelijker maakte.

Soepel installatieproces

Ook dat installatieproces ging soepel volgens Verhagen. “We hebben bij dat proces zo’n vier man langs gehad die alles installeerden. Daar trekken ze ongeveer een week voor uit. Ook na het installatieproces wordt ruim de tijd genomen voor de uitleg hoe alles werkt. Binnen een app kun je precies zien wat jouw rechten op het gebied van jouw beveiligingssysteem zijn. Als er iets niet duidelijk was, werd er geduldig gewoon nogmaals uitleg gegeven. We werken met diverse monitoren. Elke monitor kan een eigen beeldweergave hebben en de managementsoftware op de computer is erg fijn in gebruik”.

Verhagen is zo enthousiast over de service dat ze zelfs een bedankje opstuurde na afloop. “Dit is de eerste keer dat ik na afloop van diensten van een bedrijf een taart heb opgestuurd. We hebben de camera’s nu een paar maanden in gebruik en het werkt allemaal als een trein. De beeldkwaliteit is optimaal. We hebben er nu al veel profijt van gehad. Ik zou als het kon zelfs bijna extra camera’s installeren, al is dat nu nog niet nodig. Maar we hebben wel, dankzij meedenken van All-Right Security, alles alvast klaar staan voor een toekomst waarin dit wellicht wel nodig is. Ik verheug me nu al op het contact!”

Meer informatie

Meer weten over All-Right Security? Als lid van KHN profiteer je van extra voordeel. Ga naar khn.nl/allrightsecurity voor meer info en een vrijblijvend adviesgesprek.