Taco van der Meer van het Albus Hotel in Amsterdam heeft een camerasysteem van All Right Security. "Dit systeem geeft scherpe beelden en is zeer eenvoudig te bedienen. De camerabeveiliging geeft mijn gasten, medewerkers en mijzelf een veilig gevoel."

“Als ondernemer dacht ik altijd dat ik individueel betere deals kan maken met aanbieders dan via het collectief. Toen ik mijn camerasysteem van het hotel wilde uitbreiden kwam ik bij All Right Security terecht. En de deal met KHN is veel beter dan dat ik zelf had kunnen maken.”

Persoonlijke adviseur

Fabienne Vandamme van All Right Security bezocht het Albus Hotel en besprak met Taco alle veiligheidsrisico’s. "Fabienne was erg professioneel, ik ben goed geadviseerd over de benodigde producten. En het was geweldig dat we tijdens de installatie van het systeem geen last hebben ondervonden. Er zijn in totaal 32 camera’s geplaatst op 8 verdiepingen en alles kon gewoon doorgaan. Mijn hotel is 24/7 in bedrijf, dan is het erg prettig als de installatie ongemerkt uitgevoerd wordt."

Haarscherp beeld en optimaal gebruiksgemak

Een van de belangrijkste criteria van een goed camerasysteem is de kwaliteit van het beeld. "De politie adviseert om te investeren in goede camera’s. Als de kwaliteit van het beeld niet goed is, zijn mensen niet goed herkenbaar in beeld. De beelden zijn dan eigenlijk niet bruikbaar. Ik heb daarom bewust gekozen voor een systeem met het beste beeld. Ook vind ik het belangrijk dat het systeem goed en makkelijk te bedienen is. Dit systeem biedt optimaal gebruiksgemak, ik kan beelden eenvoudig terugkijken."

‘Ik heb mijn bedrijf een stuk veiliger gemaakt
voor mijn gasten én medewerkers’

Het systeem houdt ook potentiele inbrekers op afstand. "Inbrekers kiezen eerder voor een bedrijf met minder goede camerabewaking en beveiliging. Het onheil van buiten komt nu nauwelijks meer binnen, dit komt ten goede aan de reputatie van mijn hotel. Dankzij de korting via KHN is het investeringsbedrag te overzien. Ik heb mijn bedrijf nu een stuk veiliger gemaakt voor mijn gasten én medewerkers. En dat is het geld meer dan waard."

Meer weten over de producten van All-Right Security?

Als lid van KHN profiteer je van extra voordeel. Ga naar camerasysteem all right security voor meer info en om te bestellen.