Het zomerseizoen, vakantieweken, feestdagen, grote evenemen­ten, boekingen door grote groepen...

Bijna iedere horecaondernemer heeft geregeld behoefte aan extra mensen. Restaurant Flater in Ommen heeft ervoor gekozen om alle flexibele krachten op de payroll te plaatsen bij Nedflex Horeca. "Nedflex werd ons aanbevolen en ik ben erg tevreden", vertelt eigenaar Herman Hermes.

Als horecaondernemer heeft Herman behoefte aan flexibiliteit, terwijl hij ook gewoon goed voor zijn mensen wil zorgen. Nedflex Horeca helpt hem daarbij: "Alle zaken rond ons flexibele personeel zijn nu zelfs beter geregeld dan voorheen. Nedflex neemt ons veel administratief werk uit handen, alles loopt goed en wij hebben er geen omkijken meer naar." En dat is wel zo prettig voor een drukbezette horecaondernemer.

Kosten dalen

Ook Jantjes Verjaardag en Tante Roosje, gevestigd op hotspot het Rembrandtplein in Amsterdam, hebben hun flexibele personeel overgedragen aan Nedflex. Van meet af aan zijn heldere afspraken gemaakt. "Mede daardoor zijn onze kosten per uur nu fors lager. Daarnaast worden alle medewerkers op tijd en correct betaald" , aldus Nathalie, die verantwoordelijk is voor de personeelsadmi­nistratie bij Jantjes Verjaardag, Tante Roosje, Café BloemenBeppie en de K2 Après-Ski Bar.

Meer weten?

KHN-leden ontvangen 50% korting op de bureaumarge bij Nedflex Horeca Payrolling. Wil jij ook alles voor jouw flexibele personeel goed en duidelijk geregeld hebben? Kijk op khn.nl/nedflex.