Word nu lid van KHN!

Koninklijke Horeca Nederland is de belangenbehartiger van 20.000 ondernemers in de horecabranche. Met een lidmaatschap van KHN wordt ondernemen nóg leuker. U krijgt er namelijk veel voor terug. En nog meer: door alle voordelen verdient u dit bedrag al snel terug.

Waarom lid worden? Vier keer daarom:

 1. Belangenbehartiging
  Koninklijke Horeca Nederland behartigt de belangen van de horecaondernemers als het gaat om bijvoorbeeld een gunstige CAO, administratieve lasten verlichting, duurzaam ondernemen, arbeidswetgeving en beroepsonderwijs. Maar ook voor het verkrijgen van een vergunning  of voor een verzoek voor verruiming van de openingstijden, kunt u op ons rekenen.
   
 2. Persoonlijk advies
  Vragen over wetten, regels, arbeidsovereenkomsten, contracten? Dan is het prettig als u een beroep kunt doen op ons team van professionals. Eén telefoontje en u krijgt direct antwoord op al uw vragen.
   
 3. Korting
  Contributie snel terugverdienen? Dat kan. Want bij KHN profiteert u van kortingen op bijvoorbeeld Buma en Sena, het BHC, zorg- en schadeverzekeringen, mobiele telefonie, energie en nog veel meer. Bereken met de voordeelcalculator eenvoudig en snel uw totale voordeel.
   
 4. Kennis en informatie
  Trends, ontwikkelingen onderzoeken en nieuws binnen uw vakgebied wordt door ons gevolgd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Ook legt u eenvoudig contact met andere leden, zodat u kunt leren van elkaar en elkaars diversiteit.

Word direct lid van KHN

Met KHN staat u sterker. Ruim 20.000 collega's zijn al lid. U straks ook?

Ik word nu lid

Lid worden zonder bedrijf

Meest gestelde vragen over het lidmaatschap

Stuur mij vrijblijvend een informatiepakket

Overzicht van alle KHN Ledenvoordelen