Bestuurderstraining voor 'nieuwe' KHN-bestuurders

Wij adviseren alle (nieuwe) KHN-bestuurders om te starten met de algemene Bestuurderstraining. In 3 uur nemen we jou mee door ’besturenland’. Maak kennis met de vereniging en het bedrijf KHN en ontmoet medebestuursleden.

Om jouw werk als KHN-bestuurder goed te kunnen doen, is het fijn als je weet hoe KHN georganiseerd is, wat jouw rol is en bij wie je met welke vragen terecht kunt. Daarnaast geven we basic tips over woordvoering en hoe je een succesvol lobbytraject opzet bij jouw gemeente. Wij geloven dat je het meeste leert van een ervaring, daarom ga je zelf aan de slag aan de hand van een casus.

Voor wie?

De KHN-bestuurderstraining is bedoeld voor recent benoemde KHN-bestuurders. Maar ook als je al even bestuurder bent en nog niet eerder hebt deelgenomen, is deze training zeker de moeite waard.

Inhoud van de bestuurderstraining

Na het volgen van deze training weet je:

  • Hoe de vereniging KHN en het Bedrijf KHN georganiseerd is
  • Hoe je als bestuurder de stem wordt van jouw KHN-afdeling
  • Wat KHN allemaal doet
  • Welke ondersteuning je kunt krijgen van jouw regiomanager

Er wordt ingegaan op verschillende aspecten van (online) communicatie. Ook bespreken we een case uit de praktijk die wordt afgesloten met een aantal tips die je mee kunt nemen naar de dagelijkse praktijk.

Meer info en aanmelden

Als KHN-bestuurder kun je hier inloggen op Mijn KHN voor aanmelden en meer informatie over de trainingen.