Afdeling Dinkeldal

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag op 17 september in Zwolle

06-08-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Lokaal horecanieuws in de media

Feest op het Modeplein

12-08-2019 - Apple Brasserie R-1854 organiseert, i.s.m. Henk Bekhuis en Reno Braamhaar, in het eerste weekend van september twee feesten op het Modeplein. Op vrijdag 6 september terug in de tijd met "De Heren van Toen". Enternaren, destijds werkzaam in de Enterse horeca, pakken de passie weer op en staan deze avond weer met zijn allen achter de bar. Met de Enterse band Apple en DJ Bert van Losser. Op zondag 8 september Après Ski party met fantastische live muziek van schlagerkoningin Natasja Poels. Zij is o.

Helemaal top! 5 x hier vind je jouw nieuwe job

11-08-2019 - Vanaf het nieuwe schooljaar 2019-2020 zijn er veel horecavacatures op schoolkantines in Twente. Je werkt 14 roosteruren per week, verdeeld over drie dagen. Op woensdag en donderdag sta jij in de schoolkantine op het Twents Carmel College in Losser. Deze diensten zijn van 09.00 tot 14.30 uur. Daarnaast werk jij iedere vrijdag bij het Bonhoeffer College in Enschede. Hier zijn de werktijden van 09.45 tot 14.00 uur.