Op deze pagina vind je alle relevante informatie die je moet weten voordat je Horecava en de KHN Stand bezoekt.

Data en openingstijden

Van 13 t/m 16 januari 2025 vindt Horecava weer plaats in RAI Amsterdam: al ruim 65 jaar hét evenement voor professionals in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Maak kennis met nieuwe leveranciers, producten en innovaties. Raak geïnspireerd tijdens smaakmakende workshops en wedstrijden, leer van interessante (trend) sessies én bovenal, ontmoet elkaar!

Openingstijden

Maandag 13 januari 2025 10.00 – 18.00 uur

Dinsdag 14 januari 2025 10.00 – 18.00 uur

Woensdag 15 januari 2025 10.00 – 18.00 uur

Donderdag 16 januari 2025 10.00 – 17.00 uur

Locatie en routebeschrijving

Horecava vindt plaats in:

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Bekijk hier hoe je het beste naar de beurs kunt reizen.

Parkeren

Kom je met de auto naar Horecava? Dan kun je parkeren in de normale parkeergarages. De weg naar deze parkeergarages staan aangegeven met borden op de snelweg.

Vanuit de richting Rotterdam / Den Haag

Via de A4 richting Amsterdam, voorbij Schiphol Airport. Na ongeveer 10 km neem de afslag 9. Bij de stoplichten ga naar rechts en volg de borden die de route aangeven naar de parkeergarages.

Vanuit de richting Utrecht / Amersfoort

Volg de borden A10 Den Haag en neem de afslag 9. Bij de stoplichten aangekomen, ga naar rechts en volg de borden die de route aangeven naar de parkeergarages.

Kom je ook naar de KHN Beursstand?

Tijdens Horecava zijn wij natuurlijk aanwezig. Je vindt onze beursstand in hal 7, standnummer 07.350. Je kunt ons het makkelijkste te bereiken via entree K.

Vip entree K + Garderobe en Servicebalie

Maak ook gratis gebruik van de KHN Entree en de KHN Garderobe (bij Entree K van de RAI).

Plattegrond

Klik hier om de plattegrond van Horecava te bekijken.

KHN Nieuwjaarsreceptie

Op maandagavond 13 januari 2025 organiseren wij tijdens Horecava op de stand van KHN in hal 7 (standnr. 07.350) onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. We nodigen je van harte uit om erbij te zijn! Tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie zal onze voorzitter Marijke Vuik een korte terug- en vooruitblik doen. Daarna heffen wij graag samen het glas op het nieuwe jaar. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd.

Datum: Maandag 13 januari
Tijd: Van 17.30 uur tot 19.30 uur
Locatie: KHN Beursstand, hal 7, standnr: 07.350
Aanvullend: De KHN Stand in hal 7 is het makkelijkst te bereiken via entree K

De KHN Nieuwjaarsreceptie is vrij toegankelijk voor leden, bestuurders en relaties van KHN. Je krijgt later dit jaar een e-mail met de uitnodiging.

Overige vragen

Heb je nog een vraag over Horecava of RAI Amsterdam? Kijk dan hier bij de veelgestelde vragen van Horecava. Heb je een vraag over onze deelname aan Horecava of heb je nog geen codes ontvangen voor toegang tot de beurs? Stuur dan een e-mail naar horecava@khn.nl. We kijken graag met je mee.

Vragen

Heb je een vraag of heb je in november 2024 nog geen codes ontvangen voor toegang tot de beurs? Stuur dan een e-mail naar horecava@khn.nl. We kijken graag met je mee.