HorecaAdviesBureau.nl gaat verder waar de bank stopt

Als horecaondernemer wil je investeren in je bedrijf. Maar het krijgen van een financiering is vaak een uitdaging. Met de haalbaarheidsscan van HorecaAdviesBureau.nl weet je wat er mogelijk is en vergroot je de kans op succes van je financieringsaanvraag.

Jouw KHN-voordeel

  • 95 euro korting op de haalbaarheidsscan
  • 250 euro korting op de financieringsaanvraag

Haalbaarheidsscan

Het begint met de haalbaarheidsscan. Daarmee check je of jouw financiële plannen uitvoerbaar zijn. Jij zorgt voor de benodigde documenten, jullie doen samen de scan en je hebt meteen antwoord. Snel, duidelijk én kostenbesparend.

Financieringsaanvraag

Zijn je plannen haalbaar? Dan helpt HorecaAdviesBureau.nl je bij het opstellen van een goede aanvraag. En dat deze bij de juiste mensen terechtkomt in hun netwerk van ruim 100 geldverstrekkers. Je zult zien dat er meer mogelijk is dan je denkt.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in dan neemt HorecaAdviesBureau.nl vrijblijvend contact met je op.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Ondernemers over HorecaAdviesBureau.nl

Nikki van Bodegom, The Meatclub, Rotterdam: "Door de kennis en netwerk van HorecaAdviesBureau.nl is de financiering van mijn droom gelukt, waardoor ik van bedrijfsleider nu eigenaar ben geworden van The Meatclub in Rotterdam."