Krachtige merkbeleving begint bij The Branding Club

Wist je dat consumenten een merk of bedrijf het meest herkennen door het logo (75%) en visuele stijl (60%)? Sterke branding is daarom essentieel voor het bouwen van een sterk merk. En laat dat nou net de expertise zijn van The Branding Club. Zij helpen je bij het herkenbaar maken van jouw bedrijf met een scala aan bedrukte producten en unieke designs.

Hoe? Denk aan drukwerk, bedrijfskleding en (duurzame) disposables, zoals servetten, hamburgerbakjes, tasjes en borrelplanken. En omdat ze gespecialiseerd zijn in horeca, helpen ze je ook graag met de uitdagingen rond Single Use Plastics (SUP).

Jouw KHN-voordeel

Vanaf 1 januari 2024 ontvang je ieder kalenderjaar €500,- korting op je bestelling vanaf €2.500,- (exclusief btw) om jouw merkbeleving een boost te geven.

Nog meer voordeel!

The Branding Club biedt ook oplossingen voor voorraadbeheer en logistiek, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: je bedrijf runnen. Je kunt via de app in je eigen omgeving dagelijkse branding-uitdagingen verlichten door:

  • Zelf de voorraad te beheren;
  • Je bestelgeschiedenis, lopende producties en huidige voorraad te bekijken;
  • Gemakkelijk alle informatie over je designs en producten te vinden;
  • En snel (nieuwe) bestellingen te plaatsen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in dan neemt The Branding Club contact met je op.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Ondernemers over The Branding Club:

Tommy van den Berg – Nozems Koffie

“Wat een geweldig bedrijf is dit, precies waar je als horeca ondernemer op zit te wachten. ze reageren snel, nemen werk uit handen, denken met je mee en helpen je waar dat kan! Ik zou iedereen The Branding Club aanbevelen! Of je nou alleen servetjes wilt of het volledige pakket, hier kun je terecht!! Bedankt voor de hulp tijdens mijn eerste bestellingen, de volgende zullen snel volgen!”

Robert Hendriks – Flint Theater

“Snel geholpen, mooi aanbod, scherpe prijzen en een goede designafdeling! Heel blij met onze samenwerking!”