Horecabedrijf starten? Word aspirant-lid van KHN

Wilt u binnenkort een horecabedrijf starten of overnemen? Dan bent u goed voorbereid met een aspirant-lidmaatschap van KHN. Met een aspirant-lidmaatschap maakt u een jaar gebruik van de expertise van onze KHN-adviseurs. Zodra u start met uw horecabedrijf kan uw aspirant-lidmaatschap direct worden omgezet naar een regulier KHN-lidmaatschap.

Met een aspirant-lidmaatschap van KHN:

  • krijgt u gratis advies over bijvoorbeeld contracten, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in horecagerelateerde onderwerpen en geven u een helder antwoord op al uw (juridische) ondernemersvragen;
  • ontvangt u korting op het tarief van KHN BedrijfsAdvies
  • ontvangt u wekelijks de digitale nieuwsbrief KHN Weekupdate. Zo bent u op de hoogte van actualiteiten en aanpassingen in wet- en regelgeving;
  • ontvangt u vijf keer per jaar KHN Magazine boordevol informatie en inspiratie
  • kunt u voor een speciaal tarief deelnemen aan cursussen en workshops. Bijvoorbeeld de KHN starterscursus 'Bedrijf starten in de Horeca'.

Tarief aspirant-lidmaatschap
Een aspirant-lidmaatschap van KHN kost € 155 (exclusief btw) per jaar. Het lidmaatschap gaat direct in en stopt automatisch na 1 jaar. Start u binnen dit jaar uw eigen horecabedrijf? Zet dat uw aspirant-lidmaatschap om in een regulier KHN-lidmaatschap! U profiteert dan van nog meer financiële voordelen. Het teveel betaalde bedrag aan contributie van het aspirant-lidmaatschap wordt verrekend met de contributie van het reguliere lidmaatschap.

 

 

 

Informatie & contact
Heeft u nog vragen over het aspirant-lidmaatschap van KHN? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0348 48 94 28 of via e-mail: ledenwerving@khn.nl.

Heeft u inmiddels een horecabedrijf?
Word dan direct lid en profiteer van alle ledenvoordelen.

Terug
Online Startersgids

Bij het starten van een horecabedrijf komt veel kijken. KHN heeft alle belangrijke zaken voor u op een rij gezet in de KHN Online Startersgids. Zo weet u precies wat u allemaal moet regelen om goed te kunnen starten.