Ondernemerschap staat 16 maart weer in geuren en kleuren op de agenda van de NV Haarlem in de Kleine Zaal van de Philharmonie.

Joana Keur is directeur van Iber Lengua, een landelijk opererend taleninstituut en onze speciale podiumgast. Dan komt onder andere haar inspirerende insteek en werk bij AFC Ajax ter sprake. Andere gasten zijn Bernt Schneiders, de kersverse voorzitter van Bevrijdingspop en wethouder Robbert Berkhout die aan de tand gevoeld wordt over wat de recent gepubliceerde economische visie van de gemeente Haarlem. Wat betekent dat aan kansen voor ons ondernemers?


Maar ook Jacqueline van der Sande en Ruben Nieuwenhuis van stichting Panopticon worden ondervraagd over de boost die de voormalige gevangenis moet geven aan innovatie in Haarlem. Verder is er naast de prikkelende rubriek Gedane Zaken natuurlijk weer muziek: de Grootste Band van Nederland. Last but not least een film over een heldhaftig ondernemersstel dat onderneemt onder bijzondere omstandigheden. Stil staan bij ondernemen is belangrijk om in beweging te blijven. Welkom op de NV Haarlem op 16 maart en neem je collega vooral mee! Start 17.00 uur, inloop vanaf 16.30. Gratis netwerkborrel na afloop. Aansluitend start om 20.30 uur in de Philharmonie een benefietavond voor Swim to Fight Cancer. Toegang gratis na aanmelding op de website

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens