Een Wyck waar het goed ondernemen, werken, wonen en recreëren is. Met aandacht voor groen, ruimte en ook winkelend publiek. Dat willen ondernemers, bewoners en bezoekers.

Zero Emissie Stadslogistiek (ZES) is de invoering van een Zero Emissie-zone per 1-1-2025 door de gemeente Maastricht. Dat betekent dat de binnenstad voor bestel- en vrachtauto’s die CO2 uitstoten niet zomaar toegankelijk is. ZES is ook een meer efficiënte aanpak van het bestel- en vrachtverkeer. Dat levert een belangrijke bijdrage aan het behoud van gezonde, aantrekkelijke en veilige stadscentra én daardoor ook aan de economische vitaliteit.

Je kunt als ondernemer wachten op de wettelijke verplichting, gokken op een ontheffing of vooruit kijken en kiezen voor kansen voor jou als ondernemer. Welke vragen heb jij?

Vooral ondernemers, maar ook bewoners zijn welkom bij het Stadslogistiek Café. Daar kun je in gesprek met specialisten over de uitdagingen en kansen van ZES voor Wyck: ondernemer Nol Beckers van Maasland Lijstenmakerij en Antiquariaat, stadslogistiek makelaar Michel Oldenburg en projectleider Binnenstad Jelle Ummels. Laat je verrassen door praktische logistieke oplossingen om ook in de toekomst goede zaken te kunnen blijven doen! Starten met ZES is makkelijker met wat hulp.

Wanneer: woensdag 22 maart
Tijd: 18.00 - 21.00 uur
Waar: The Masters, Hoogbrugstraat 42 in Maastricht

Aanmelden
Informatie en aanmelding kan via deze link.

Het Stadslogistieke Café is een samenwerking tussen Stadsaanpak Maastricht Bereikbaar, Centrum Management Maastricht en Ondernemend Wyck.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens