Op 26 juni is bekendgemaakt dat maar liefst 4 horecagelegenheden in Overijssel in de top 5 staan van de Misset Horeca Terras Top 100.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) feliciteert alle 9 Overijsselse horecaondernemers met het behalen van een mooie plek in deze ranglijst en in het bijzonder Pelle’s in Deurningen met het behalen van de eerste plaats.

Na lang wachten werd gisteren de vijftiende editie van de Terras Top 100 bekendgemaakt. Honderd terrassen uit 12 provincies die na drie rondes jury-bezoeken boven zijn komen drijven als Terras Top 100 2023.

Binnen deze lijst staan maar liefst 4 Overijsselse terrassen in de top 5:

1. Pelle's - Deurningen
2. Hotel Nobel - Ballum
3. Grand café Wijnbar Het Wijnhuis Zwolle
4. De Eetkamer van Giethoorn
5. De Agnietenberg - Zwolle

Naast deze mooie plekken kregen ook De Koffiepot in Hardenberg, Ekkelenkamp in Ommen, ’t Hertme’s Ambacht in Hertme, De Oale Ste in Nijverdal en Het Rheins in Enter een hele mooie vernoeming in deze lijst met de mooiste terrassen in Nederland. Voor de complete lijst verwijzen wij je graag naar de website van Misset Horeca - Ranglijst Terras Top 100 2023.

KHN en in het bijzonder KHN Overijssel, is bijzonder trots op deze horecaondernemers en feliciteert haar leden dan ook met deze mooie prestatie!