De gemeente denkt graag mee over duurzame alternatieven voor gas- of elektrische heaters om het terras te verwarmen. Heaters kosten veel energie. In samenwerking met KHN Haarlem verzorgt de gemeente een cofinanciering van warmtekussens voor maximaal € 30.000.

Sit & Heat is een energiezuinige terrasverwarming in de vorm van een warmtekussen. Gasten worden direct verwarmd, waardoor er geen warmte verloren gaat aan de buitenlucht. Onze horeca terraskussens zijn energiezuinig, comfortabel en innovatief!

Ondernemers kunnen de kussens aanschaffen met 50% korting tot een maximum van € 1.500,- per onderneming. Deze actie stopt zodra de grens van € 30.000 is bereikt.

Ben jij een Haarlemse horecaondernemer en wil je gebruik maken van deze cofinanciering? Stuur dan een e-mail naar haarlem@sitandheat.com. Kussens worden dus op maat gemaakt voor de ondernemer door het bedrijf Sit & Heat. Kijk hier voor meer informatie op de site van de gemeente Haarlem.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens