Tot 1 juni kan jij jouw favoriete ondernemer aanmelden voor de Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing.

Ondernemers kunnen meedoen in de categorieën ZZP, Startup, MKB tot 50 medewerkers en MKB vanaf 50 medewerkers.

Op vrijdag 18 november, de Dag van de Ondernemer, wordt afgesloten met een feestelijke Grande Finale bij KPMG. Dan worden de winnaars in de verschillende categorieën, de Publieksprijswinnaar en de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023 bekend gemaakt.

Waardering en respect voor het Amstelveense MKB

Met de verkiezing willen de initiatiefnemers gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen het Amstelveense MKB de waardering geven die zij verdienen. Projectleiders Darshan Sloot (directeur OA) en Tom van Dijk (accountmanager bedrijven bij de gemeente): “Amstelveen heeft meer dan 10.000 ondernemers met een grote verscheidenheid. De inzet, ondernemerskracht en betrokkenheid van deze ondernemers is enorm. Zij verdienen deze waardering en dit podium.

Meld jouw eigen bedrijf of jouw favoriete ondernemer aan voor de Ondernemer van het Jaar Verkiezing. Het is naar eigen zeggen van de deelnemers aan eerdere edities echt een fantastische ervaring.

Selectiecriteria

Elke onderneming die gevestigd is in Amstelveen maakt kans op de titel. Elke deelnemer die door de eerste selectie komt kan dit jaar sowieso meedingen naar de Publieksprijs.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze aanmeldlink. Doe dit meteen! Zie voor meer informatie Verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar (ovhj-amstelveen.nl)

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens