Namens de burgemeester en wethouders van Maassluis willen we graag onderstaand bericht met jullie delen.

Sinds kort is uw organisatie of onderneming verplicht om het coronatoegangsbewijs (CTB) te controleren. Voor de horeca bestaat deze plicht al sinds 25 september, voor sport en cultuur vanaf 6 november.

Maakt u extra kosten?
Ook al zijn de bezoekers zelf verplicht om de basisregels in acht te nemen en het CTB te tonen, de uitvoering van de controle kan een belasting zijn voor uw organisatie. Het Rijk heeft daarom een budget ter beschikking gesteld voor de periode tot en met 31 december 2021. Maakt u extra kosten, bijvoorbeeld door de inzet van extra eigen of ingehuurd personeel of de aanschaf van polsbandjes of stempels of andere en materiƫle kosten, dan kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding.

Vraag een vergoeding aan
Met het formulier in de bijlage kunt u een vergoeding aanvragen*. Vul het formulier in en mail het terug als reply op dit bericht. (Of kopieer de titel van dit bericht in de titel als u het instuurt naar gemeente@maassluis.nl. De code die erin staat hebben wij namelijk nodig voor snelle afhandeling en betaling.)

Het budget is niet onbeperkt. Wij doen ons uiterste best om de aanvragen eerlijk, snel en naar alle redelijkheid te beoordelen en uit te betalen.

De burgemeester en wethouders van Maassluis waarderen het dat u uw schouders eronder blijft zetten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens