Vanwege de coronarichtlijnen moesten horecaondernemers hun gasten op basis van het coronatoegangsbewijs (CTB) controleren. De gemeente Etten-Leur biedt horecaondernemers die extra kosten hebben gemaakt om hun gasten te controleren op het CTB, een vergoeding aan in deze kosten.

Hierbij ontvang je informatie over de aanvraag ‘Corona Toegangsbewijs Gelden’ evenals het bijbehorende aanvraagformulier.

De tijd om de tegemoetkoming in de kosten aan te vragen is beperkt; je dient je vóór 31 januari 2022 aan te melden! Het geld dat nu beschikbaar is - € 25.500,00 - wordt gelijkmatig verdeeld over het aantal inschrijvingen. Iedereen krijgt dus hetzelfde bedrag, ongeacht de daadwerkelijke uitgaven.

Wij verzoeken je dan ook op zeer korte termijn de aanvraag in te vullen en in te dienen. De aanvraag voor de tegemoetkoming kan rechtstreeks worden gemaild aan Nanneke Mulder, gemeente Etten-Leur. Haar mailadres is Nanneke.Mulder@etten-leur.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens