Als gevolg van de COVID-19 pandemie wordt dit jaar geen fysieke brandveiligheidscontrole uitgevoerd. Brandweer Gelderland-Midden heeft een alternatieve en passende manier bedacht om brandveiligheid onder de aandacht te brengen.

De afdeling Risicobeheersing van Brandweer Gelderland-Midden controleert periodiek bouwwerken op brandveilig gebruik. In verband met de COVID-19 pandemie en de maatregelen die het RIVM heeft opgelegd ondervinden jij en zij beperkingen voor het uitvoeren van de bedrijfsvoering.

Brandveiligheidscontrole

Als gevolg van de COVID-19 pandemie zal er door de Brandweer Gelderland-Midden dit jaar geen fysieke brandveiligheidscontrole op Arnhemse horeca worden uitgevoerd. Om brandveiligheid toch op een alternatieve en passende manier onder de aandacht te brengen willen zij jou graag, een gratis set bierviltjes en één flesopener, aanbieden. Deze bierviltjes en flesopeners zijn speciaal gemaakt voor alle horecagelegenheden in Gelderland-Midden. Je kunt deze bierviltjes en flesopener binnen afzienbare tijd per post verwachten. Zij hopen dat je deze bierviltjes in jouw horecagelegenheid wilt verspreiden zodat brandveiligheid onder de aandacht wordt gebracht bij jou en jouw bezoekers.

Lees hier de volledige actie van de afdeling Risicobeheersing van Brandweer Gelderland-Midden of kijk voor meer informatie op Folders brandveiligheid - Brandweer.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens