Wij willen jullie graag attent maken op onderstaand initiatief.

Een vriendengroep van ondernemers uit Venlo, Tegelen, Blerick, Hout-Blerick en Steyl heeft een geweldige actie bedacht voor de horeca. Het achterliggende idee van Steun de horeca groot Venlo! is dat iedereen die normaal met vastelaovend geld uitgeeft in de Venlose horeca, dat de komende weken ook doet, maar dan in de vorm van een donatie. Met hun actie willen de initiatiefnemers de noodlijdende horeca ondersteunen in deze lastige tijd.

Alle Venlose horeca-ondernemers worden opgeroepen zich liefst vandaag nog in te schrijven bij het initiatief zodat de actie komende zaterdag van start kan. Omdat de initiatiefnemers die elkaar kennen vanuit het VVV-Venlo Netwerk de lokale sport een warm hart toedragen komt 5% van alle donaties ten goede aan de sportkantines, die daarmee indirect gesteund worden. Omdat Venlo veel actieve clubsporters heeft, is de hoop dat daarmee het aantal donaties extra groot is.

Voor de actie is een speciale stichting in het leven geroepen die wordt begeleid door een notaris. De organisatie doet alles geheel belangeloos en zonder winstoogmerk en neemt de opstartkosten voor eigen rekening.

Aanmelden kan tot vrijdag 5 februari 2020. Voor aanmelding gebruik dit formulier en lees hier de voorwaarden. (verwijzing naar voorwaarden voor donaties en deelname in de bilage). Stuur het ingevuld Excel bestand naar info@steunhorecagrootvenlo.nl. Je krijgt een ontvangstbevestiging van je deelname. Voor meer informatie kan eventueel contact op worden genomen met Gé Decker: 06-55683524 / ge.decker55@outlook.com.

Het initiatief wordt groots aangepakt via alle netwerken en media.

Namens Bas, Frans, Onno, Paul, Roger, Fred, Marc, Leon, Jack, Leon, Gé en Maurice: 'Succes en aanmelden! Het kost niets, het is gratis en wij doen het graag voor jullie.'

Wij als bestuur van KHN Groot Venlo juichen dit initiatief uiteraard van harte toe en hopen dat het een groot succes gaat worden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens