Het huidige parkeerbeleid van de gemeente Zaanstad is toe aan een actualisatie en de gemeente Zaanstad wil met het nieuwe beleid recht doen aan de veelzijdigheid en complexiteit van de stad en de belangen van de Zaanse ondernemers.

Het thema parkeren raakt veel aspecten in de openbare ruimte en dus moeten er veel belangen met elkaar worden afgewogen. Parkeergelegenheid mag niet ten koste gaan van de leefbaarheid van de stad, maar een goed functionerend economisch systeem vereist ook dat er genoeg plek blijft om de auto te parkeren.

Om dieper hierop in te gaan wordt er binnenkort een bijeenkomst georganiseerd. Primair is deze bijeenkomst bedoeld om informatie bij je op te halen, maar je bent ook in de gelegenheid om het team Mobiliteit van de gemeente vragen te stellen.

Wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn / wil je op de hoogte gehouden worden van dit traject? Reageer dan naar Yorick Waardenburg, Adviseur mobiliteit & netwerken y.waardenburg@zaanstad.nl. Aandachtspunten per mail aangeven mag ook.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens