Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Meld je dan snel aan voor de algemene ledenvergadering en de inspiratiebijeenkomst met Jos Burgers!

Het bestuur van KHN Tilburg brengt jou met deze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Uitnodiging inspiratiebijeenkomst en algemene ledenvergadering

Op dinsdag 11 januari 2022 nodigen wij je van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV) van KHN Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. Wij ontvangen je om 11.30 uur bij Cinecitta (Willem II Straat 29, 5038 BA Tilburg) met een heerlijke lunch waarna de ALV aanvangt (12.00 – 13.15 uur).

Spreker Jos Burgers
We bieden je als lid de mogelijkheid om 2 medewerkers uit te nodigen en hun te laten inspireren door Jos Burgers, een Nederlandse topspreker en inspirator. De medewerkers die komen voor de presentatie van Jos Burgers zijn vanaf 13.15 uur welkom, de presentatie van Jos Burgers is van 13.30 tot 14.30 uur. Voor de presentatie van Jos Burgers zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol is vol.

Aanmelden
Aanmelden voor de ALV en de presentatie van Jos Burgers kan tot donderdag 6 januari aanstaande via sanne@binnenstadmanagementtilburg.nl.

E-learning training voor een veilige werkomgeving

Het bestuur van KHN Tilburg wil het werken met coronatoegangsbewijzen (CTB) in de Tilburgse horeca optimaliseren. Hiervoor wordt een e-learning training ingezet die gebruikt kan worden om medewerkers op een laagdrempelige wijze verder in te ontwikkelen. Met de belangrijkste voorwaarde dat de training voor eenieder goed te volgen is en jullie er direct mee aan de slag kunnen.

Om een zo goed mogelijke training op te zetten vragen wij jou om ons via de mail praktijkvoorbeelden aan te leveren of je ideeën met ons te delen die we als input voor de training gaan gebruiken. Deze kun je mailen naar Tim, tim@bonheurhorecagroep.nl.

Op 11 januari 2022 lanceren we de training.

CTB gelden - tijdelijke subsidieregeling voor controle op coronatoegangsbewijs

Vanuit de Rijksoverheid is er extra geld beschikbaar gesteld voor de controle op het CTB. Het scannen van de QR-code kan zorgen voor extra kosten. Horecaondernemers, sportverenigingen, de evenementenbranche en cultuurinstellingen die extra kosten maken voor de controle, kunnen deze kosten onder bepaalde voorwaarden declareren bij de gemeente. Wie extra kosten heeft, kan een aanvraag doen voor een eenmalige uitkering die in de vorm van een subsidie wordt verstrekt.

Aanvragen kan vanaf 3 december 2021 tot 12 januari 2022 bij de gemeente Tilburg. Het maximaal toe te kennen subsidiebedrag per aanvraag bedraagt € 2.000,- Als het totaal van de toe te kennen bedragen boven het beschikbare budget uitkomt zal er naar rato van het beschikbare budget worden uitbetaald. De gemeente heeft in totaal € 488.000,- gereserveerd voor de subsidie.

Meer informatie
Aanvragen en meer informatie over de criteria vind je op de website van de gemeente Tilburg Subsidie controle CTB.

Afwezigheid Merel Reijers

Middels dit bericht delen wij mede dat regiomanager Merel Reijers tot nader bericht afwezig is. Voor vragen kunnen leden zich wenden tot KHN advies via telefoonnummer 0348 23 86 46. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 16.00 uur. Of per mail via info@khn.nl.

Ook is er de mogelijkheid om contact op te nemen met het bestuur van KHN Tilburg:

 • Algemeen:
  Tim Wijdemans - 06 11 92 44 05
 • Hotellerie:
  Niek van den Broek - 06 24 80 16 86
 • HCG:
  Alex Boonmann - 06 24 75 60 42
 • Berkel-Enschot / Udenhout
  Sophie Daelemans - 06 83 69 23 06

Aanmelden leden groepsapp

Indien je als lid nog niet bent aangemeld voor de groepsapp van KHN Tilburg, a.u.b. het verzoek om dit alsnog te doen. Stuur een berichtje naar Geoffrey Ibes (06 47 07 87 22) dan voegt hij je toe aan de groepsapp.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens