Wat hebben wij gedaan in 2021? Waar liggen uitdagingen en hoe verder in 2022? Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Meld je snel aan voor deze bijeenkomst!

Het bestuur van KHN Bernheze nodigt jou en partners uit voor de algemene ledenvergadering (ALV). Deze avond willen wij met jou, naast het officiële gedeelte ook graag horen hoe het met je gaat. En haken we in op een voor de branche belangrijk herstelplan en lokale speerpunten. Praat mee en ben erbij!

Wanneer? Maandag 21 februari 2022
Tijd? 18.45 uur ontvangst, 19.00 uur aanvang
Waar? Pannenkoekenhuis de Koekenbakkers, Hoog-Beugt 11 in Heeswijk Dinther

Het programma ziet er als volgt uit:

 • 18.45 uur Ontvangst met koffie/thee en lekkers
 • 19.00 uur Aanvang vergadering
 • 20.00 uur Toost op een ‘good-better-best’ 2022

Als gastspreker is aanwezig Willem van den Brand, bedrijfscontactfunctionaris, gemeente Bernheze. ‘10-minute talk’ over zijn rol als vraagbaak en aanspreekpunt zijn voor ondernemers “Bernheze zijn we samen”.

Agenda

 1. Opening
 2. Notulen van de Algemene Ledenvergadering d.d. 27 januari 2021
 3. Financieel verslag
 4. Secretariaat verslag
 5. Bestuurszaken
  5.1 Voortgang KHN Bernheze door de voorzitter
  5.2 Vaststellen afdelingsstatuten*
  5.3 Waar zetten wij komend jaar op in
  Visie, herstelplan, besteding C.T.B. gelden
  5.4 Bestuursverkiezing
  Coen Jansen is aftredend en niet verkiesbaar
  5.5 Bestuurlijke vernieuwing
  Mocht je interesse hebben om een keer aan te schuiven aan de bestuurderstafel of wil je graag op een andere manier je steentje bijdragen aan de vereniging, dan horen wij dat graag!
 6. Nieuws vanuit KHN door regiomanager
 7. Rondvraag en sluiting

Aanmelden

Laat uiterlijk dinsdag 15 februari aanstaande van je horen. Stuur een e-mail aan Bernheze@khn.nl (of via WhatsApp).

 • Ik ben erbij met 1 of 2 personen

* In de bijlage staan de ‘model statuten afdeling’, dit is een wettelijke verplichting voor alle afdelingen zoals vermeld onder agendapunt 5.2 en liggen op 21 februari ter vaststelling. Aan de leden van KHN Bernheze wordt gevraagd in te stemmen met de afdelingsstatuten. Voor het aannemen van de hiervan is een meerderheid van de leden vereist. Je dient ingelogd te zijn om deze stukken in te mogen zien.

Verhinderd?

Ben je tijdens de ALV verhinderd? Dan aan jou als KHN collega het verzoek om per e-mail (of WhatsApp) een stem af te geven o.v.v. naam en bedrijf (of lidnummer) zodat dit meegenomen kan worden tijdens de vergadering.

Heb jij nog agendapunten?

Heb jij nog punten van aandacht welke je graag op de agenda ziet dan horen wij dit graag vooraf zodat dit, in goed overleg, toegevoegd kan worden. Wil jij ook op de hoogte zijn van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen, zeker komen!

Wij verwelkomen jou graag op 21 februari.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens