Het bestuur van KHN Coevorden nodigt jou graag uit voor de algemene ledenvergadering op maandag 22 november aanstaande bij Hotel Restaurant Talens in Coevorden. Een mooi moment om met elkaar bij te praten en elkaar te ontmoeten!

Ook nieuwsgierig naar je collega’s? Ga met ons mee en neem een kijkje in de keuken bij één van onze ondernemers. Deze keer Hotel Restaurant Talens die in de afgelopen periode in een compleet nieuw jasje is gestoken na een grondige renovatie.

Daarnaast krijgen we nog een presentatie van Roelie Lubbers over Coevorden Culturele gemeente van Coevorden. Kansen voor de horeca!

We zouden het fijn vinden jou weer te ontmoeten!

Algemene ledenvergadering (ALV)

Wanneer? Maandag 22 november 2021
Tijd? Aanvang 11.00 uur
Waar? Hotel Restaurant Talens, Sallandsestraat 51, 7741 HN Coevorden

Agenda

 1. Opening
 2. Vaststellen verslag ALV 2020 *
 3. Vaststellen agenda
 4. Financiën
  - Begroting 2022 *
  - Beleidsplan 2022 *
 5. Vaststellen nieuwe afdelingsstatuten *
 6. Bestuur
 7. Afscheid Harry Bosman
 8. Culturele Hoofdstad door Roelie Lubbers
 9. Gemeente (Vera Rustema)
 10. Horeca Ontwikkel Kader
 11. Corona
 12. W.v.t.t.k. / Rondvraag
 13. Sluiting

De nieuwe afdelingsstatuten worden tijdens de ALV besproken (zie agenda). Mocht je niet in staat zijn bij deze vergadering aanwezig te zijn en je hebt toch vragen over deze statuten, dan kun je eventuele vragen uiterlijk voor maandag 22 november stellen via coevorden@khn.nl.

Met aansluitend een 'Kijkje in de keuken' door Harry Talens. Om 12.30 uur sluiten we af met een heerlijke lunch.

* Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je de bovenstaande documenten. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Aanmelden

Geef je snel op via coevorden@khn.nl voor donderdag 18 november aanstaande. Op maandag 15 november aanstaande ontvang je van ons een reminder met alle stukken van de vergadering.

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens