In navolging van de 'Save the date' nodigt het bestuur van KHN De Liemers jou van harte uit voor de ALV! Met o.a. een interessante presentatie over ondernemen tijdens corona, een wijnproeverij gevolgd door een lekkere lunch. Meld je snel aan!

Wanneer? Woensdag 16 maart 2022
Tijd? 11.00 - 13.00 uur
Waar? Café De Beloning, Remigiusplein 8, 6921 BL Duiven

Horecaondernemer Juul Gesthuizen uit De Liemers zal een informatieve en interessante presentatie geven over ondernemen tijdens corona. Daaropvolgend krijgen we een heuse wijnproeverij gevolgd door een lekkere lunch.

Deze bijeenkomst is ook uiterst geschikt om vragen te stellen aan zowel het bestuur van KHN De Liemers of aan Juul Gesthuizen naar aanleiding van haar presentatie. Maar uiteraard ook aan onze regiomanager Bart Kennis.

Je bent van harte welkom samen met je partner of compagnon!

Aanmelden

In verband met de lunch vragen we je om je aan te melden en eventuele allergieën aan ons door te geven. Aanmelden is mogelijk tot woensdag 9 maart aanstaande via liemers@khn.nl.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens