Het bestuur van KHN Maassluis nodigt je van harte uit voor een gezellige (maar belangrijke) algemene ledenvergadering op maandag 22 november aanstaande bij BLEND Maassluis in Maassluis.

Na 2 jaar kunnen we eindelijk weer een algemene ledenvergadering (ALV) organiseren en we willen jou dan ook er op aandringen om deze dag aanwezig te zijn. Het gaat tenslotte over de toekomst van de horeca in Maassluis.

Wanneer? Maandag 22 november 2021
Tijd? 16.30 uur
Waar? BLEND Maassluis, Wip 4, 3142 GL Maassluis

We verzamelen om 16.30 uur met een drankje en hapje bij BLEND Maassluis om vervolgens om 17.30 uur deel te nemen aan een stadswandeling georganiseerd door 'Ervaar Maassluis'. Zowel voor bekende als onbekende sluizers een mooie wandeling met allemaal informatie over Maassluis die we nog niet wisten!

De wandeling duurt ongeveer een uur en zal eindigen bij Kevin’s Grand Café & Restaurant (P.C. Hooftlaan 6, 3142 GH Maassluis). Hier start om 19.00 de ALV.

Onderwerpen

Onderwerpen die ter spraken komen: Vernieuwing van het bestuur, er komen weer gemeenteraadverkiezingen aan en hier is jouw input belangrijk voor! 'Ervaar Maassluis' geeft een presentatie en we hebben ook nog een gast welke een korte presentatie zal geven over mogelijke kostenbesparingen.

Er wordt later een agenda verstuurd per mail. Wil jij ook een agendapunt inbrengen? Mail dit dan naar kevin@kevingrandcafe.nl.

Omstreeks 20.00 uur is de vergadering ten einde en is er nog ruimte voor een hapje en een drankje.

Aanmelden

Meld je alvast aan door een mail te sturen naar ellieruigrok@kpnmail.nl.

We hopen dat we ook op jou mogen rekenen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens