Als jouw plaatselijk KHN bestuur kijken wij terug op zeer bewogen en moeilijke periode van anderhalf jaar voor de horecabranche.

En ook in de nabije toekomst zullen nog genoeg uitdagingen op ons pad komen, zeker ook gerelateerd aan de gevolgen van COVID19.

Tegelijkertijd, zoals al eerder gemeld in onze nieuwsbrief in december 2020, hebben wij begin 2020 het KHN bestuur Rheden nieuw leven ingeblazen en in die hoedanigheid ook regelmatig contact gehad met gemeente Rheden; natuurlijk over de coronamaatregelen maar ook over subsidies en betalingsuitstel gemeentelijke belastingen.

Helaas was het door corona niet mogelijk om 2020 een algemene ledenvergadering (ALV) in te plannen, maar nu is dat dan eindelijk wel het geval! Graag nodigen we je uit voor de ALV op maandag 4 oktober van 16.00 tot 18.00 uur bij Landgoed Rhederoord.

In deze korte vergadering zullen wij jou bijpraten over onze werkzaamheden, maar zullen wij ook ons oor te luisteren leggen bij onze leden. Aansluitend zullen wij ook met elkaar in gesprek gaan over de plaatselijke maatschappelijke discussie omtrent de drukte op - en de bereikbaarheid van de Posbank en onze kansen en bedreigingen rondom bezoekers op de Posbank.

Uiteraard sluiten we af met een informele borrel met wat lekkere hapjes.

Wanneer: Maandag 4 oktober
Tijd: 16.00 tot 18.00 uur
Locatie: Landgoed Rhederoord, Parkweg 19 in De Steeg

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten en met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Heel graag zien we uw aanmelding voor 30 september tegemoet op rheden@khn.nl.

Bijlage: agenda ALV

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens