Als de coronamaatregelen het toestaan, viert Amsterdam Koningsdag op woensdag 27 april en dinsdagavond 26 april 2022. Lees hier alle regels omtrent dit evenement.

De regels zijn eigenlijk niet anders dan andere jaren. Via de website van gemeente Amsterdam Regels vergunningen Koningsdag 2022 vind je uitgebreid alle informatie over wat je op je terras mag doen, wat de openingstijden zijn en wat nog meer.

Veel horecaondernemers hebben alleen een tapontheffing en dus een buitentap op hun terras staan. De voorschriften staan op je ontheffing en houd deze nauwlettend in de gaten. Zorg dat er altijd een leidinggevende aanwezig is en eventuele overheidsfunctionarissen te woord kan staan.

Gebruik op je terras in de drukke gebieden geen glazen. Elk jaar is het een uitdaging om deze dagen in goede banen te leiden. Dit jaar zijn er gelukkig weer meerdere evenementen in de stad en hopen we dat deze spreiding zal bijdragen aan een goed verloop. Neem je verantwoordelijkheid en maak er een mooi event van.

Wat is er nog meer te doen in Amsterdam?

Zie wat er allemaal te doen is, via Koningsdag 2022 - Gemeente Amsterdam.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens