Onlangs heb je van ons een save the date ontvangen voor de algemene ledenvergadering (ALV) met aansluitend een politiek café op 12 januari ’s avonds.

Kijkend naar de huidige adviesregels vanuit de overheid is besloten om de ALV te verplaatsen en het politiek café een andere vorm te geven.

Hierbij nodigen wij onze leden en partners uit voor de ALV KHN Bergeijk. Naast het officiële gedeelte waarin wij met jullie een aantal actuele ontwikkelingen en lokale speerpunten willen bespreken, horen wij uiteraard ook graag hoe het met je gaat. Praat mee en ben erbij!

Wanneer: woensdag 9 maart 2022
Tijd: 12.00 uur ontvangst, 12.30 uur aanvang lunch en ALV
Waar: Restaurant Volte, Hof 20, Bergeijk

Agenda

 1. Opening
 2. Vaststellen agenda
 3. Mededelingen / ingekomen stukken
 4. Financieel verslag en concept begroting
 5. Bestuurszaken
  5.2 Voortgang KHN Bergeijk door de voorzitter
  5.3 Vaststellen afdelingsstatuten*
  5.4 Waar zetten wij komend jaar op in
 6. Nieuws vanuit KHN & quiz door KHN regiomanager
 7. Rondvraag en sluiting

Aanmelden

Graag horen wij uiterlijk 1 maart van je of je komt, dit kan door een e-mail te sturen aan bergeijk@khn.nl. Laat ook weten of je erbij bent met 1 of 2 personen. Ook indien je niet in de gelegenheid bent om de vergadering bij te wonen, horen wij dat ook graag per omgaand.

* bijlage 2 ‘model statuten afdeling’, dit is een wettelijke verplichting voor alle afdelingen zoals vermeld onder agendapunt 5.3 en liggen op 9 maart ter vaststelling. Aan de leden van KHN Bergeijk wordt gevraagd in te stemmen met de statuten. Voor het aannemen hiervan is een meerderheid van 2/3 van onze leden vereist. Mocht je tijdens de ALV verhinderd zijn, aan jou als KHN-collega het verzoek om per e-mail een stem af te geven o.v.v. naam en bedrijf (of lidnr.) zodat dit meegenomen kan worden tijdens de vergadering. De statuten staan op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Heb jij nog punten van aandacht die je graag op de agenda ziet dan horen wij dit graag vooraf zodat dit, in goed overleg, toegevoegd kan worden. Wil jij ook op de hoogte zijn van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen, zeker komen.

De beste wensen – het klinkt zo vertrouwd rond deze tijd van het jaar. Zo normaal ook…We menen het dit jaar méér dan ooit! Blijf gezond en hou vol!

Wij verwelkomen jullie graag op 9 maart 2022.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens