Het culinaire evenement, Amstelveen Culinair dat dit jaar op zaterdag 6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april.

Amstelveen Culinair is een evenement waar bezoekers kunnen genieten van diverse culinaire creaties, aangeboden door lokale restaurants en een diversiteit aan keukens. Dit jaar introduceert het evenement tevens een speciale Business Edition op 5 juli, die een unieke kans biedt voor bedrijven om in een informele sfeer te netwerken, terwijl ze genieten van heerlijke gerechten op een unieke locatie aan de noordelijke Poeloever.

Wethouder Adam Elzakalai (Economische Zaken en Stadpromotie): “Super, dat zo’n leuk evenement naar Amstelveen komt en heel mooi dat het georganiseerd wordt door een aantal lokale partijen. Reden voor ons om vanuit Stadspromotie een ondersteuning te bieden voor deze eerste editie op 5 & 6 juli én onze relaties uit te nodigen op vrijdagavond. Ik hoop dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt en kijk uit naar een mooie zomeravond aan de Poel met een hapje en een drankje.”

“De start van de ticketverkoop is positief verlopen”, aldus Dennis Wiersema, een van de organisatoren van het evenement. “We zijn blij met de interesse en enthousiasme vanuit de inwoners en de steun van gemeente en bedrijven uit Amstelveen en de regio. We hebben ons best gedaan om een divers aanbod qua restaurants te presenteren en het evenement te verrijken met de unieke locatie aan De Poel. We gaan er een mooi evenement van maken.”

Met een beperkt aantal tickets beschikbaar, wordt geïnteresseerden aangeraden niet te lang te wachten met het kopen van tickets. Het evenement heeft plaats voor maximaal 4000 bezoekers en biedt naast heerlijke gerechten ook live achtergrond muziek en ander entertainment. Voor het kopen van tickets en om te kijken welke restaurants meedoen, kijk hier Amstelveen Culinair.

Business Edition
Speciaal voor bedrijven en organisaties lanceert Amstelveen Culinair op vrijdag 5 juli 2024 van 16.30 – 23.00 uur een exclusieve Business Edition. Deze avond transformeert in de grootste vrijdagmiddagborrel, een primeur waar zakelijk Amstelland elkaar ontmoet in een ontspannen sfeer.

Dit voorproefje op het weekend biedt een fantastische gelegenheid voor ondernemers om te netwerken, terwijl ze genieten van uitgebreide culinaire creaties. Het is dé kans om in een informele setting connecties te leggen en te verstevigen, met als extra voordeel de smaakvolle ervaring van Amstelveen Culinair.

Voor deelnemende bedrijven worden speciale arrangementen beschikbaar gesteld en er zijn tal van mogelijkheden om het evenement te sponsoren. Dit is niet alleen een uitgelezen kans om bedrijven meer zichtbaarheid te geven, maar ook om teams en relaties een onvergetelijke avond te bezorgen.

Kijk hier voor de mogelijkheden folder sponsorpakketten.indd (amstelveenculinair.nl).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens