Van 5 tot 12 april 2025 vindt de tweede editie van Plant FWD Week plaats in Amsterdam.
Dit initiatief van Plant FWD in samenwerking met I Amsterdam inspireert restaurants en gasten om te ontdekken hoe smaakvol een plant-forward menu kan zijn.
Tijdens deze duurzame restaurantweek krijgen 100 restaurants – van koffiebars tot fine dining – extra aandacht. Deelname is gratis, en restaurants serveren een ‘Plant Forward Menu’ met minimaal drie plantaardige gerechten of een special. Met een paar kleine aanpassingen kunnen restaurants eenvoudig een plant-forward menu samenstellen en meedoen.
Waarom meedoen?
Dit jaar wordt Plant FWD Week nóg groter met een exclusieve samenwerking tussen Restaurant De Kas en de Berlijnse sterrenchef Sebastian Frank van Restaurant Horváth**, inspirerende Food Tours en een datapartner om de impact te meten.
Aanmelden
Er zijn 100 plekken beschikbaar voor deelname aan Plant FWD Week. Aanmelden kan tot 17 maart via: www.plantfwd.com/week
Meer informatie is te vinden via week@plantfwd.com en op Instagram @plantfwd.week.
Een mooie kans om je restaurant in de kijker te zetten en gasten te laten kennismaken met een toekomstgerichte menukaart