Van 5 tot 12 april 2025 vindt de tweede editie van Plant FWD Week plaats in Amsterdam.

Dit initiatief van Plant FWD in samenwerking met I Amsterdam inspireert restaurants en gasten om te ontdekken hoe smaakvol een plant-forward menu kan zijn.

Tijdens deze duurzame restaurantweek krijgen 100 restaurants – van koffiebars tot fine dining – extra aandacht. Deelname is gratis, en restaurants serveren een ‘Plant Forward Menu’ met minimaal drie plantaardige gerechten of een special. Met een paar kleine aanpassingen kunnen restaurants eenvoudig een plant-forward menu samenstellen en meedoen.

Waarom meedoen?

  • Meer zichtbaarheid: Je restaurant wordt gepromoot via I Amsterdam, social media en influencers.
  • Nieuwe gasten aantrekken: Bereik een breder publiek dat geïnteresseerd is in duurzame gastronomie.
  • Team inspireren: Ontdek hoe je eenvoudig plant-forward gerechten op de kaart zet.
  • Onderdeel van een groeiend netwerk: Restaurants zoals BAUT, SAAM, Cannibale Royale, Vegitalian en Madre doen al mee!

Dit jaar wordt Plant FWD Week nóg groter met een exclusieve samenwerking tussen Restaurant De Kas en de Berlijnse sterrenchef Sebastian Frank van Restaurant Horváth**, inspirerende Food Tours en een datapartner om de impact te meten.

Aanmelden

Er zijn 100 plekken beschikbaar voor deelname aan Plant FWD Week. Aanmelden kan tot 17 maart via: www.plantfwd.com/week

Meer informatie is te vinden via week@plantfwd.com en op Instagram @plantfwd.week.

Een mooie kans om je restaurant in de kijker te zetten en gasten te laten kennismaken met een toekomstgerichte menukaart

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens