Op 28 november vond het slotevent plaats van Back on Track. De boodschap is helder: De wereld wordt nooit meer hetzelfde.

Op 28 november vond het slotevent plaats van Back on Track met Richard van Hooijdonk, Annemarie van Gaal en Edin Mujagic.

Kom in beweging en heb het lef om te veranderen. Wees creatief. Blijf niet afwachten tot het over gaat, want dat gebeurt simpelweg niet. De technologie ontwikkelt door, de vergrijzing is en blijft een feit, de inflatie stagneert weliswaar, maar het effect op de kosten is nog lang niet voorbij. En ga zo maar door. Het wordt echt tijd dat we het anders gaan doen en uit onze bubbel stappen.

In de middag konden de aanwezige ondernemers workshops volgen van ✪ Jerry Helmers SExi argumenteren, Jeroen Lampe Ondernemersgroei, Robert Schulze De Reis van de Ondernemer en Emmelie Zipson Storytelling en Videopitch.

Back on Track is gestart in november 2021 en is gefinancierd vanuit het Corona Noodfonds van de gemeente Amstelveen. Het programma is uitgerold en georganiseerd door de Ondernemersvereniging Amstelveen. Back on Track is ontstaan vanuit een samenwerking met KHN Amstelland, de VAD en een aantal Amstelveense ondernemers, die zich tijdens corona vanuit een Denktank Lokale Steun Bedrijfsleven hebben ingezet voor Amstelveense ondernemers.

Meer dan 300 ondernemers hebben dankzij dit project het afgelopen jaar kosteloos aan allerlei trainingen, workshops, coaching- en inspiratiesessies kunnen deelnemen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens