Het bestuur van KHN Bernheze nodigt jou van harte uit voor het bijwonen van een belangrijke ledenbijeenkomst op 30 januari 2023. We zijn te gast bij onze collega’s van restaurant SMOOK in Vorstenbosch. Noteer de datum vast in de agenda!

Naast het verslag -vanuit het afdelingsbestuur en KHN landelijk- horen wij graag hoe het met jou gaat!
Waar liggen uitdagingen of kansen en ook willen we de uitdagingen voor het lokale afdelingsbestuur van KHN Bernheze graag verduidelijken.

Bestuur KHN Bernheze

Het afgelopen najaar hebben wij per brief aan jullie laten weten dat wij op zoek zijn naar nieuwe collega-bestuurders met een frisse kijk en positieve moderne visie. Om als bestuur goed vertegenwoordigd te zijn in onze afdeling zoeken wij nog steeds versterking. Op maandag 30 januari aanstaande willen wij dan ook de vraag aan jou voorleggen: ‘KHN zijn we samen maar hoe gaan we verder’.

KHN Bernheze is altijd een actief bestuur geweest en dat is het nog steeds, de afgelopen jaren heeft het bestuur zeker niet stil gezeten. Wat doet het bestuur voor de leden en voor onze horeca in het algemeen:

 • Werken samen met de gemeente op verschillende onderwerpen zodat er rekening wordt gehouden met de belangen van de Bernhezer horeca vanuit onze eigen visie en beleid.
 • Volgen de beleidsvorming en de wetgeving binnen in onze gemeente op de voet
 • Hebben regelmatig contact met ambtenaren, wethouders en burgemeester, hieruit zijn o.a. de positieve grotere terrasruimte en de C.T.B. gelden uit voortgekomen in coronatijd.
 • Spreken in tijdens commissievergaderingen als het over horeca gaat
 • Onderhouden nauwe contacten met diverse (branche) organisaties in het belang van de horeca, samen staan we sterk!
 • Daarnaast komen we op voor de kernwaarden van KHN, we zijn gastgericht, verbindend, ondernemend en resultaatgericht.

Als bestuur willen we jou tijdens de ledenvergadering voorleggen wat op dit moment betrekking heeft op de toekomst van de lokale KHN afdeling en de leden van Bernheze.

Wanneer: Maandag 30 januari 2023
Tijd: Aanvang vergadering 20.00 uur (inloop 19.30 uur)
Waar: SMOOK in (Heuvel 4, 5476KG, Vorstenbosch)

Rond de klok van 21.00 uur wordt de vergadering gesloten en is er een gezellig samenzijn met hapje en drankje.

Agenda

 1. Opening / mededelingen
 2. Notulen vorige vergadering*
 3. Financiën (verslag cijfers 2022 en begroting 2023)
 4. Bestuurlijke vernieuwing – toekomstvisie
 5. Informatie vanuit KHN door regiomanager Casimir Stahlecker
 6. Rondvraag en sluiting

*Op Mijn KHN kun je bovenstaande notulen downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Aanmelden

Wij ontvangen jouw aanmelding graag via bernheze@khn.nl. Geef hierbij je naam en het aantal gasten aan. En ook als je een vraag hebt met betrekking tot bovenstaande, wij horen het uiteraard graag van jou.

Graag tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens