Belasting besparen? Past de rechtsvorm nog bij je bedrijf? Doe de bv-scan!

Overstappen van EZ of V.O.F. naar bv of andersom?

Bij een groeiende onderneming kan het interessant zijn om een Besloten Vennootschap op te richten. Of ben je in een bv gestart en betaal je teveel belasting en hoge accountantskosten? Wij onderzoeken wat het beste bij jouw bedrijf past!

Fiscale besparingen

Veel ondernemers die ondernemen via een EZ of V.O.F zijn onvoldoende op de hoogte van de fiscale besparingen om te opereren via een bv. Een andere belangrijke reden om over te stappen naar een bv is de aansprakelijkheid: bij een EZ of V.O.F. ben je hoofdelijk aansprakelijk, bij een bv is de bv als rechtspersoon aansprakelijk.

Wat doet Horeca Maatwerk?

In de bv-scan onderzoeken wij of overzetten naar één of meerdere bv(’s) interessant is. Wat gaan we voor jou doen:

  • Analyseren aangeleverde documenten
  • Na betaling van de nota starten wij het onderzoek en ontvang je de rapportage met de uitkomsten van het onderzoek binnen 10 werkdagen
  • Als de uitkomst van het onderzoek positief is, kan Horeca Maatwerk het omzetten van EZ / V.O.F. naar bv of terugkeren hiernaar verzorgen. De kosten voor de bv-scan worden verrekend in de offerte die je vrijblijvend vooraf ontvangt.

Investering

Tarief KHN-lid: € 495
Tarief niet-lid: € 695

Let op! Bij opdracht voor Horeca Maatwerk tot omzetten naar BV(’s) of terugkeren naar EZ of V.O.F. worden deze kosten in mindering gebracht en is de bv-scan dus GRATIS! Prijzen zijn exclusief btw.

Aanmelden & meer informatie

Kijk op horeca-maatwerk.nl voor meer info.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens