Het WSP Groot Amsterdam organiseert Meet en Greets waar werkgevers en werkzoekende Oekraïners elkaar kunnen ontmoeten. In de praktijk blijkt dat dit tot succesvolle plaatsingen leidt.

Deze informatie is voor werkgevers in de arbeidsmarktregio Groot Amsterdam (Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Haarlemmermeer, Ronde Venen, Uithoorn, Ouder Amstel, Diemen en Weesp) die open staan om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar dus ook bijvoorbeeld Oekraïners in dienst te nemen.

Je kan je interesse kenbaar maken via dit contactformulier. Vermeld op het formulier dat je interesse hebt in de Meet en Greets met Oekraïners.

Daarnaast bemiddelt WSP ook tussen werkgevers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees hier meer: zie ook Op zoek naar personeel? WSP Groot-Amsterdam helpt u op weg! (wspgrootamsterdam.nl)

Loonkostensubsidies

Het loonkostenvoordeel (LKV) is een tegemoetkoming voor werkgevers die één of meer werknemers in dienst nemen uit doelgroepen die vaak lastig aan het werk komen. Het LKV is een onderdeel van de Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl). Het gaat vooral om de volgende groepen werknemers:

  • Oudere werknemers met een uitkering.
  • Werknemers met een arbeidsongeschiktheidsuitkering.
  • Werknemers met een arbeidsbeperking.

Er is ook een LKV voor werkgevers die werknemers herplaatsen in een nieuwe of aangepaste functie als deze werknemers arbeidsongeschikt zijn geworden.

Lees meer: Loonkostenvoordeel (LKV) | UWV | Werkgevers

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens