Het rijk heeft via de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond (VRR) een budget beschikbaar gesteld aan de gemeente Schiedam.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is op verschillende plekken een corona toegangsbewijs verplicht. Horecaondernemers, culturele instellingen en sportverenigingen moeten deze controle uitvoeren en maken hierdoor extra kosten. Bijvoorbeeld voor het inzetten van extra personeel en materiële kosten. Instellingen en ondernemers kunnen een subsidie aanvragen.

De subsidie is bedoeld voor kosten die worden gemaakt in de periode van 22 september 2021 tot en met 31 december 2021. Er geldt een maximum van 10 duizend euro per aanvrager, per locatie.

Het aanvragen van de subsidie is mogelijk tot en met 15 januari 2022. Daarna worden de subsidieaanvragen die aan de voorwaarden voldoen toegekend. Als in totaal een hoger bedrag wordt aangevraagd dan beschikbaar is, wordt het bedrag evenredig verdeeld onder de aanvragers.

Alle informatie over de subsidieregeling en de voorwaarden staan op de website van de gemeente Schiedam: schiedam.nl/subsidie-coronatoegangsbewijzen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens