De gemeente wil de boodschap 'Koop Lokaal' extra kracht bijzetten en heeft ons, bestuur KHN Vijfheerenlanden gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste horecaondernemers,

Door de coronamaatregelen heeft u en/of collega ondernemers in Vijfheerenlanden het financieel maar ook geestelijk erg zwaar gehad.

Nu de winkels en de terrassen weer gedeeltelijk open mogen is het belangrijk dat wij als gemeente Vijfheerenlanden een duidelijk signaal afgeven: KOOP LOKAAL!

Voor onze economie is het belangrijk dat onze inwoners gezellig naar de binnensteden van Leerdam en Vianen of naar de lokale winkel in het dorp gaan en onze ondernemers steunen.

Om als gemeente deze boodschap uit te dragen hebben we een social media campagne bedacht. Twintig ondernemers uit Vijfheerenlanden staan vol trots voor hun onderneming en dragen zo een lokale en krachtige boodschap uit. Er zijn verschillende varianten dus zoek degene uit die u het leukst vindt (passend bij het medium, dat staat al in de titel bv LinkedIn foto. Dan hebt u meteen het juiste formaat).

Wil u dit ook uitdragen? Gebruik de afbeeldingen dan voor uw eigen sociale media account. Niet alleen als bericht maar gedurende de maand mei ook als achtergrond / omslagfoto.

Alvast bedankt en mochten er nog vragen zijn horen we het graag.

Lilian ter Burg
Indira Scholtmeijer
Izaäk Streefkerk

Tel. 088 599 72 57
i.streefkerk@vijfheerenlanden.nl
www.vijfheerenlanden.nl

Gemeente Vijfheerenlanden
Postbus 11 | 4140 AA Leerdam
Tel. algemeen 088 599 7000

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens