Op woensdag 4 maart was KHN aanwezig tijdens 'Meierijstad On Stage'om onze mooie branche te vertegenwoordigen. Jonge VMBO leerlingen vertellen hoe leuk werken in de horeca is.

En gelukt is het zeker, misschien wel iets te goed. In no time waren alle meeloop stageplaatsen bij horecaondermers ingevuld en vol!
In drie sessies kwamen honderden enthousiaste VMBO jongeren, op uitnodiging van de gemeente, naar de Noordkade in Veghel voor het beroepenfeest. Orienteren en proeven aan een beroep, hoe leuk is dat!

IMG-8234 Cropped

Ga je voor een baan bij de politie, kies je voor techniek, verzorging of horeca? Keuzestress bij velen. Op 17 maart aanstaande gaan leerlingen een 'kijkje nemen in de keuke' bij de aanwezige horecabedrijven. (collega's dank voor jullie aanwezigheid & vrije agendaruimte)

Wat een topmiddag. Dus, zorg ervoor dat jij volgend jaar ook aanwezig bent met jouw bedrijf om de volgende generatie enthousiast te maken voor het werken in de horeca !

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens