Laat je inspireren direct kosten te besparen met duurzaam ondernemen tijdens een ontbijtsessie op de bijzondere locatie Home of Heroes in Buggenum. Wil je meer weten over de kansen voor jouw bedrijf? Meld je snel aan!

Ondernemersnetwerk Toeristisch Limburg heeft het bestuur van regio KHN Noord- en Midden-Limburg gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Wanneer? Dinsdag 29 maart 2022
Tijd? 08.30 - 10.00 uur
Waar? Home of Heroes, Dorpsstraat 60, 6082 AR Buggenum

Het thema is actueler dan ooit. De meest recente ontwikkelingen in de energiemarkt onderstrepen nog eens extra de noodzaak aan de slag te gaan. Niet alleen kunnen flinke kostenbesparingen bereikt worden, het is ook een extra kans om je als bedrijf te onderscheiden op de markt.

Op dinsdag 29 maart aanstaande tijdens een (ontbijt)sessie in een markante omgeving willen we deze kennis graag delen. De Limburg Leisure Academy ( onderdeel van het Ondernemersnetwerk Toeristisch Limburg) , Limburg Marketing en Stichting Groene Economie Limburg verzorgen gezamenlijk het programma.

Wilt u meer weten over de kansen voor uw bedrijf, wilt u inspiratie opdoen van collega-ondernemers of hoe u concreet aan de slag kunt gaan, kom dan naar deze ontbijtsessie. Deelname is gratis. Het is tevens een waanzinnige locatie om te bezoeken om ook uitgedaagd te worden rondom nieuwe concepten. Hoe onderscheidend kun je het hebben.

Programma

Duurzaamheid kan ook op kleine(re) schaal
Het woord duurzaamheid roept vaak beelden op van grote acties, investeringen en moeilijke keuzes. Het kan echter ook kleiner zijn dan we denken en dus ook uitvoerbaar. In deze inleiding wordt het grote thema tot kleinere behapbare onderdelen teruggebracht.
Het verhaal van Home of Heroes in Buggenum
Gastheer van onze bijeenkomst Bas Keltjens van Home of Heroes, vertelt op een geanimeerde wijze de weg ze zij hebben bewandeld en de stappen die ze nog willen gaan zetten op het pad van duurzaamheid en energietransitie.
Hoe krijg ik een goed beeld van de technische staat van mijn bedrijfsgebouw
Een deskundig energieadviseur laat zien hoe een nulmeting werkt. Hoe je een energiescan kunt krijgen, wat je er meer kunt, welke maatregelen je kunt nemen en wat je kunt besparen.
Het verhaal van hotel Crasborn in Thorn
Maurice Parren vertelt zijn verhaal waarom en hoe hij aan de slag is gegaan met het verduurzamen van zijn hotel. Waar liep hij tegen aan, welke voordelen heeft het hem tot nu toe opgeleverd?
Wat zijn de mogelijkheden en hoe kun je als ondernemer morgen zelf verder?
In dit onderdeel laten we zien welke wettelijke regels er zijn, welke subsidie en fiscale mogelijkheden en er zijn en hoe wij ondernemers concreet kunnen helpen .
Optioneel na het ontbijt: Een rondleiding door Home of Heroes.

Kijk voor een voorproefje op: Home of Heroes.

Aanmelden

Wil je deelnemen meld je aan via info@toeristischlimburg.nl.

Voor alle aanvullende vragen kun je contact opnemen met:


Ondernemersnetwerk Toeristisch Limburg
info@toeristischlimburg.nl
of bel Thijs Vossen via 06 83 16 79 67

Stichting Groene Economie Limburg
backoffice@groene-economie.com
of bel 0475 79 40 50

Kijk ook op onze websites Ondernemersnetwerk Toeristisch Limburg en meld je aan voor de nieuwsbrief als je deze uitnodiging via via hebt ontvangen.

Voor meer informatie over energietransitie voor het MKB kijk op het Energieloket MKB.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens