Op 7 juni heeft het bestuur van KHN Helmond -direct na de ALV- afscheid genomen van Hein Gruijters. Op het zonnige terras van D’n Dimpel werd hij verrast door familie, vrienden, KHN relaties en burgemeester Blanksma.

Hij werd onderscheiden met de vrijwilligerspenning Helmond en benoemd tot lid van verdienste bij KHN.

Hein was sinds 2010 voorzitter van KHN Helmond. Hij was een betrokken bestuurder, een aanspreekpunt en sparringpartner voor velen. Hein kent iedereen en iedereen kent Hein. Hij heeft als voorzitter alle zorg gedragen voor het correct en bekwaam op de kaart zetten van KHN in Helmond. Nooit was hem iets te veel. Hij heeft een groot hart voor de horeca. Dankzij de uitstekende wijze waarop hij zijn werkzaamheden verricht heeft, was niet alleen KHN maar heel horeca Helmond gebaat. Hij zette zich dagelijks in als lokale belangenbehartiger richting de eigen gemeente en in de regio

Hein is trots op zijn Helmond en de Helmondse ondernemers. En wij zijn trots op Hein. Wij zijn hem dankbaar voor zijn tomeloze en jarenlange inzet voor KHN en de Helmondse Horeca.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens