Wil jij graag het verschil maken voor onze branche? En met elkaar zorgen voor het beste lokale ondernemersklimaat? Wordt dan bestuurder van afdeling KHN Vlaardingen.

Met ruim 42 leden in Vlaardingen ben je als bestuurder contactpersoon voor gemeentelijke zaken. Bijvoorbeeld voor het input leveren op belangrijke lokale zaken zoals de ALV, horecabeleid, het terrassenbeleid, centrum visies en leges.
Daarnaast ben je samen met je collega-bestuurders en regiomanager van KHN de ogen en oren van alle leden richting de vereniging. Natuurlijk is er ook ruimte voor sociale evenementen en het netwerken met je collega ondernemers. Het bestuur organiseert jaarlijks bijeenkomsten, borrels of trainingen.

Ben jij een echte bestuurder of wil je juist je eerste stap zetten in het besturen en wil je meer weten over het KHN bestuur Vlaardingen ? Neem dan contact op met de voorzitter Junior Flynn juniorflynn74@gmail.com of regiomanager Marlies Cirkel m.cirkel@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens