Op 7 oktober jl. heeft er een bestuurlijk overleg plaatsgevonden met de Gemeente Stichtse Vecht en KHN Stichtse Vecht.

Er zijn verschillende agendapunten ingebracht en besproken, zoals de relatie met de gemeente, update Corona en steunmaatregelen, Beleidsontwikkeling, etc.
Hierbij tref je het verslag aan.

Naar aanleiding van het verslag staat vermeld dat er twee directe contactpersonen zijn vanuit de gemeente, dit zijn Ankie Overbeeke en Joost Molewijk. Zij zijn de directe contactpersonen voor vragen inzake Horeca binnen de gemeente Stichtse Vecht. Ankie is te bereiken op 06-58 07 63 02 of per email: ankie.overbeeke@stichtsevecht.nl. Joost Molewijk is te bereiken via joost.molewijk@stichtsevecht.nl

Verder nog een mooi bericht dat de gemeente aan het kijken is naar een compensatieregeling voor het gebruikersdeel van de OZB. Dit is een punt dat o.a. op aandringen van KHN is opgepakt.

Mochten er verder nog vragen zijn naar aanleiding van het verslag dan kun je contact opnemen met Simone van Laar, s.vanlaar@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens