Omdat niet elk KHN-lid naar de ledenvergaderingen kan of wil komen, is er gekozen voor een andere insteek. De bedoeling is om laagdrempelig, onder het genot van een kopje koffie en zonder agenda, in gesprek te raken met mensen van de gemeente en je afdelingsbestuur.

Zo leer je elkaar beter kennen en kun je 1-op-1 de vragen stellen. De bijeenkomst duurt maar een uurtje en binnen dat uur kun je komen en gaan wanneer je wilt.

Wanneer:
Woensdag 24 januari 2024
Tijd:
starten om 10.00 uur
Waar:
Brasserie Zus, Arsenaal 4 in Woudrichem

Namens de gemeente zal de accountmanager bedrijven aanwezig zijn, net als een BOA. Namens KHN is er minimaal 1 bestuurslid aanwezig. Ook ik, jouw KHN regiomanager, ben er bij.
De Open Coffee is aanvullend op de reguliere ledenvergadering en zal de vergadering niet vervangen.

We komen op 24 januari 2024 bijeen bij Brasserie Zus, waar men zo gastvrij is hun ruimte beschikbaar te stellen. Het adres is Arsenaal 4 te Woudrichem.

Indien de Open Coffee goed wordt ontvangen zal een jaarplanning worden opgesteld. Het is de bedoeling om steeds van locatie te wisselen zodat het geografisch gezien binnen de gemeente goed wordt verdeeld.

Heb je een vraag, wil je iets weten? We zien je graag.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens