Op 3 september jl. heb je via deze weg een uitnodiging van mij mogen ontvangen voor een horecabijeenkomst op woensdag 9 september jl. in Hof van Dalfsen. Deze bijeenkomst was bedoeld om ‘het net op te halen’ voor de Gastvrij Dalfsen bijeenkomst op woensdag 23 september a.s., waar je van de gemeente Dalfsen onderstaande uitnodiging voor hebt mogen ontvangen.

Geachte heer, mevrouw,

Graag nodigen we u uit voor een startbijeenkomst van het Platform Gastvrij Dalfsen. De gemeente Dalfsen wil graag samen met u de vrijetijdseconomie in de gemeente Dalfsen verder ontwikkelen. We nodigen voor deze bijeenkomst alle ondernemers (recreatie, toerisme, cultuur, horeca) uit om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan.

De startbijeenkomst vindt plaats op woensdag 23 september 2020, van 10.00 tot 12.30 uur, bij Zaal Kappers in Hoonhorst. Via aanmelden@dalfsen.nl vragen we u zich aan te melden voor de bijeenkomst. Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk dat we van tevoren weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Mede om die reden vragen we u per organisatie één persoon af te vaardigen.

Tijdens deze bijeenkomst horen we graag van u hoe u de afgelopen (corona)periode heeft beleefd en hoe het zomerseizoen is verlopen. We gaan graag met u in gesprek over een gezamenlijke visie op de vrijetijdseconomie in het Vechtdal en de gemeente Dalfsen. Ook willen we u informeren over verander(en)de wet- en regelgeving. De bijeenkomst zal een gezamenlijk deel omvatten en deelsessies gericht op specifiek de horeca en de recreatie.

Medio september ontvangen de aangemelde deelnemers de definitieve agenda voor de bijeenkomst.

We hopen velen van u te ontmoeten op 23 september!
Uw aanmelding ontvangen we graag voor 29 augustus.

Met vriendelijke groet,

namens het college van B&W,

Erica van Lente Jan Uitslag André Schuurman

Burgemeester Wethouder Recreatie en Toerisme Wethouder Economische Zaken

Langs deze weg wil ik je nogmaals vriendelijk toch dringend verzoeken om bij de Gastvrij Dalfsen bijeenkomst op woensdag 23 september a.s. aanwezig zijn om jouw horeca stem te laten horen, maar stuur ik jou ook de bijgaande brief die ik a.s. woensdag 16 september, namens jou en jouw horeca collega’s in de gemeente Dalfsen naar de gemeente Dalfsen wens te sturen. In deze brief heb ik de punten die we op 9 september jl. besproken hebben opgenomen.

Tot slot wil ik de KHN leden die bij de horecabijeenkomst op 9 september jl. aanwezig waren bedanken voor hun komst en Gerco en Anita Roepel voor de gastvrijheid!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens