Op 18 april biedt KHN Haarlemmermeer in samenwerking met Plastic Vrij Terras en NMCX jou als horecaondernemer ondersteuning aan rondom de Single Use Plastics (SUP)-richtlijn en de bijbehorende regelgeving die per 1 juli 2023 ingaat.

De bijeenkomst is een eenmalige kosteloze voorlichting/advies van professionals op het gebied van nieuwe SUP richtlijnen, die vooral de horeca aangaan. In deze bijeenkomt kom jij (en eventueel jouw personeel) specifiek te weten wat voor uw horeca onderneming van belang is op het gebied van de SUP-richtlijn. Naast de informatie over hoe je als onderneming geheel in lijn komt met de nieuwe regels en hoe je toekomstbestendig wordt op het gebied van plasticgebruik, komen ook de financiële voordelen aan bod. Bovendien ontvang je een handig informatiepakket.

Wanneer: Dinsdag 18 april 2023
Tijd: 10.30 uur
Waar: NMCX - Centrum voor Duurzaamheid, Prins Hendriklaan 33 in Hoofddorp

Aanmelden
Ons doel is jullie hiermee als onderneming te ontlasten in de transitie naar het volgen van de SUP-richtlijn die zich in de toekomst steeds verder zal uitbreiden. Heb je interesse en wil je je aanmelden? Klik dan via deze link.

We verzoeken je tevens een korte enquête in te vullen, waarin je eerst enkele algemene vragen en daarna vragen omtrent de transitie naar de SUP-richtlijn binnen jouw onderneming dient te beantwoorden (niet verplicht, 5 minuten).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens