De belangrijkste vraag voor is momenteel: hoe kom ik aan werknemers? Dat geldt zeker ook voor de vrijetijdseconomie, met de horeca voorop!

Hierover hebben we contact opgenomen met Henk van Voornveld, netwerkregisseur Vrijetijdseconomie van de regio Zwolle.

Henk heeft o.a. in het Vechtdal samen met ondernemers en opleidingen (o.a. Deltioncollege) een traject gestart om mensen op te leiden voor het horeca/recreatie vak. Henk wil graag van de ondernemers uit Westerveld horen wat de specifieke aandachtspunten zijn.

Vanuit het programma ‘Upgrade Jezelf' kunnen ondernemers ondersteuning krijgen, zowel individueel als collectief.

Wij nodigen je graag uit voor een informatieve bijeenkomst.

Wanneer: 7 maart 2022
Tijd: 15.00 uur
Waar: Het Logement in Frederiksoord.

De Regio Zwolle is al in 2019 gestart met de Human Capital Agenda (HCA) 'Upgrade Jezelf'. Doel is om zowel werkgevers als werknemers door middel van subsidies, scans en andere ondersteuningsmogelijkheden te helpen bij het upgraden van hun werknemers en het vinden van nieuwe mensen. Voor de belangrijkste sectoren in de Regio Zwolle zijn sectortafels in het leven geroepen en elke sectortafel heeft een netwerkregisseur als aanjager, verbinder en 'oliemannetje'.

Sinds 2019 zijn de uitdagingen op de arbeidsmarkt in de vrijetijdssector alleen maar groter worden.

Wij ontvangen graag voor 4 maart bericht of je van deze uitnodiging gebruik wilt maken. Dat kan door een e-mail te sturen naar g.ebbeling@gemeentewesterveld.nl.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens